Ringnummer
The current position: front page > About us

Veiling  reglement

1. Registratie:
Om te kunnen bieden op nl.xingezhan.com dient u zich eerst te registreren. Als u de knop registreren aanklikt komt u automatisch bij een vragenlijst. Als u die volledig ingevuld heeft en bevestigd heeft krijgt u een mail met uw gegevens en hoe uw account te activeren.

2. Veiling spelregels:
• Alle duiven beginnen met een minimum bod.
• Het startbod moet gelijk of hoger zijn dan het minimum startbod. Het is mogelijk om een maximum bod uit te brengen. Uw bod zal dan automatisch verhoogd worden. Bij overbieding zal uw bod verhoogd worden tot en met maximaal uw hoogste bod, dat u opgegeven heeft.
• Het bieden gaat in stappen: Als de prijs lager is dan 500 euro: minimaal 25 euro hoger bieden. Als de prijs tussen 500 en 1000 euro is: minimaal 50 euro hoger bieden. Als de prijs hoger is dan 1000 euro: minimaal 100 euro hoger bieden.
• Het verlengen van de veiling: als we een bod ontvangen binnen 8 minuten voor het einde van de veiling dan zal de sluitingstijd van deze duif met 8 minuten verlengd worden. Etc etc..
• De winnaar van de veiling is diegene met het hoogste bod bij het einde van de veiling.
• De Server klok is de laatste scheidsrechter bij het einde van de veiling
• Betaling: als de veiling afgelopen is zullen de verkoper en koper een mail ontvangen met alle informatie over de afhandeling van deze koop. Na deze mail dient de koper zo snel mogelijk het openstaande bedrag te voldoen. Niet voordat het volledige bedrag ontvangen is zal de koper de duif ontvangen. Betalingen dienen plaats te vinden via de bank of via directe betaling Cheques worden niet geaccepteerd. Als de koper na 7 dagen nog steeds niet betaald heeft verliest de koper het recht op de duif. De verkoper en EPW zullen daarna overleggen welke stappen te ondernemen .
•  De koper betaalt de transport kosten (als de duiven niet direct opgehaald worden) Het transport kan indien gewenst geregeld worden door EPW, hierbij is geen enkel winstoogmerk.
• De verkoper is er verantwoordelijk voor dat alle informatie die gepubliceerd staat correct is. Enkel bij het geslacht van jonge duiven is het een indicatie, geen garantie en dus ook geen reden om het bedrag van koop niet te voldoen.

                     

                 Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met  www.epw-eu.com

Phone:00-31-651266683
E-mail:info@epw-nl.eu

Copyright:EPW Copyright @ 2009-2023 xingezhan.com all right reserved
Phone:00-31-638080872 info@epw-nl.eu 京ICP备18023581号-2